zeilmaatjes:  gezocht en aangeboden


Een van de doelstellingen van de Stichting Valkenkring Grou is het stimuleren van het zeilen in de Valk en vooral mensen te helpen die dat zelf niet kunnen of daarvoor niet de middelen hebben. 

Naast onze eigen Valk 4 die wij nu in restauratie hebben en beschikbaar komt voor zeiltochtjes in de regio Grou en Alde Feanen, plaatsen wij oproepen van anderen die zeilmaatjes zoeken.


GEVRAAGD

Klaaseric van Valk 339 zoekt een of meerdere zeilmaatje(s) om gedurende het zeilseizoen een recreatieve tocht met de V339 op de woensdagen te maken in de regio Grou/Alde Feanen. Ligplaats : Grou .

Aanmelden via e-mail klaasericcuperus@gmail.com


GEVRAAGD

Fred zeilt al 45 jaar in Bruynzeelvalk 97. Vanwege zijn leeftijd kan hij alleen niet meer de mast zetten en strijken en bovendien, hij zeilt niet alleen. Hij zeilt op de Westeinder. Aanmelden via info@valkenkringgrou.nl 


AANGEBODEN

Gert woont in Noord-Holland en zeilt meestal op het Alkmaardermeer. Hij heeft jarenlang een Kajuitvalk gehad. Gert heeft vele uren meegeholpen bij de renovatie van Valk 184, hij kan secuur lakken en schilderen.

Gert heeft nu een 12 voetsjol maar wil graag wel eens meezeilen op een Valk, liefst niet te ver weg. 

Aanmelden via : info@valkenkringgrou.nl